Medeni recepti
Zbiramo kuharske recepte: Kuhajmo z medom in drugimi čebeljimi pridelki
Med pogosto uživamo na kosu kruha, uporabljamo ga kot naravno sladilo, zelo uporaben pa je med tudi v kuhinji, saj ga lahko dodajamo tako mesnim jedem, ribam, omakam, marinadam, zelenjavi, sadju seveda pa tudi slaščičarsko - pekovskemu pecivu…
Na spletni strani Čebelarske zveze Slovenije (www.czs.si) bomo pod rubriko z naslovom MEDENI RECEPTI objavljali recepte, ki bodo prispeli na elektronski naslov: mojca.pibernik@czs.si.
Namen rubrike MEDENI RECEPTI je spodbuditi uporabo medu in čebeljih pridelkov v prehrani. Vabim vas, da s preizkušenim receptom obogatite našo novo rubriko in tako tudi sami spodbudite uporabo medu v prehrani.
Recept naj vsebuje vse sestavine, potrebne za pripravo jedi, in sicer:
Naslov - ime jedi
Opis jedi
Sestavine s količinami
Postopek priprave
Fotografija pripravljene jedi
Na tem zavihku bomo objavili samo tiste recepte, ki bodo v celoti ustrezali pogojem in bodo v celoti izpolnjevali zahteve in ki bodo vsebovali vse sestavine.
Hvala, ker sodelujete in bogatite našo rubriko Medeni recepti!