Apiterapija za otroke

08.10.2021 14:48:05
Varna hrana
Vabim vas, da se nam pridružite na virtualni konferenci: »Apiterapija za otroke«. Dandanes se vse bolj obračamo k naravi. Čebelji pridelki so pravi dar narave. Z njihovim uživanjem krepimo naše zdravje in lajšamo marsikatere simptome bolezni. Apiterapija pa je ravno to; uživanje čebeljih pridelkov krepi naše zdravje. Že naše babice so vedele, da so lokalni čebelji pridelki pravi zaklad za naše zdravje. Otroci so naše največje bogastvo in prav otrokom posvečamo virtualno mednarodno konferenco Apiterapija za otroke »Čebele, otroci in zdravje«. 
Preko mednarodne konference želimo približati pomen apiterapije pri otrocih tako v smislu zdravega načina življenja in rednega uživanja lokalne hrane s poudarkom na čebeljih pridelkih v preventivne namene, kot uporabo različnih čebeljih pridelkov pri lajšanju različnih bolezni.
V Sloveniji imamo pregovor: »Kar se Janezek nauči, to Janez zna.« Otroke želimo otroke spodbuditi k redni uporabi čebeljih pridelkov, da to postane del vsakdanje prehrane tudi potem v odraslem obdobju. Ponudimo otrokom najboljše kar ponuja narava; čebelji pridelki pridelani v lokalnem območju so zagotovo prava izbira.

Boštjan Noč, predsednik konference

Več o konferenci na:
https://apitherapyforchildren2021.org/

Na konferenco se lahko prijavite na:
https://apitherapyforchildren2021.org/english-registration/

Uradni jezik konference je angleščina, sobotni del bo prevajan v slovenščino.