Izobraževanja VF NVI s področja zdravstvenega varstva čebel

22.01.2021 13:01:33
Izobraževanje
Veterinarska fakulteta, Nacionalni veterinarski inštitut bo v programskem letu 2021 opravil izobraževanja s področja zdravstvenega varstva čebel. Urniki izobraževanja bodo objavljeni na spletnih straneh Veterinarske fakultete in Čebelarske zveze Slovenije. Izobraževanja v obdobju januar – februar 2021 bodo izvedena na daljavo, preko orodja zoom in sicer kot je navedeno v SPODNJI PRILOGI z urnikom.
Za udeležbo na izobraževanju je nujna prijava na elektronski naslov, ki je naveden v urniku ob posameznem predavanju. V prijavi je potrebno navesti na katero izobraževanje se prijavljate in naslednje podatke: ime, priimek, naslov stalnega prebivališča in datum rojstva. Po zaključku zbiranja prijav za posamezno izobraževanje boste s povratno pošto na e-naslov prejeli povezavo in navodila za spremljanje izobraževanja preko orodja zoom. Povezavo bomo poslali samo udeležencem, ki se bodo prijavili z vsemi navedenimi podatki.
Vsak udeleženec bo po zaključku izobraževanja pozvan k izpolniti anketnega vprašalnika, ki je obvezen del izobraževanja.
Pisarna NVI