Kokos Agency nudi članom ČZS več ugodnosti

27.11.2020 10:16:14
Tajništvo
Čebelarska zveza Slovenije nadgrajuje člansko izkaznico, ki bo hkrati tudi kartica ugodnosti.
Vsi člani Čebelarske zveze Slovenije, kateri imate člansko izkaznico, bo ta omenjena izkaznica zagotavljala tudi določene ugodnosti, pri različnih ponudnikih storitev oz. materiala.

Svoje sodelovanje pri omenjenih ugodnostih je potrdila Kokos Agency,  ki članom ČZS ponuja:
* Brezplačno analizo vašega potenciala na spletu
* Brezplačno svetovanje za izboljšanje vaše trenutne spletne prisotnosti
* 10 % popust na prvo oglaševalsko naročilo v Kokos Agency
* 10 % popust na izdelavo nove spletne strani/spletne trgovine

KOKOS so iskriva, domiselna, a hkrati profesionalna in k uspehom naravnana ekipa 13 profesionalcev, ki ve, kaj hoče, in zna do tega tudi priti. Res je, da so šele na začetku samostojne poti, a to ne pomeni, da so pravkar padli s palme!

Skupaj imajo  okroglih 60 let izkušenj v digitalnem marketingu, v preteklosti pa so delali na številnih uspešnih projektih, tako z večjimi podjetji, kot s tistimi, ki svojo podjetniško pot šele začenjajo. Obenem jim ni španska vas niti oglaševanje v tujini (ja, tudi v Španiji).

Poznajo tipične izzive, s katerimi se v hitro spreminjajočem se, mobile first okolju srečujete slovenska podjetja, in vam pomagajo, da se z njimi soočite. Hkrati pa si želijo posegati tudi po najkompleksnejših projektih, s katerimi se lahko profesionalno razvijajo.

Skratka, so ekipa, ki jo združuje ljubezen in navdušenje do vsega digitalnega, do kakovostnega dela, predvsem pa do odkritih in dobrih odnosov ter čistih računov. To so vrednote, ki jih visoko cenijo ne le znotraj ekipe, temveč tudi v odnosu do strank, in verjamejo, da lahko na tej podlagi zgradimo dolgoročno sodelovanje, ki temelji na zaupanju, sproščenosti ter tudi kančku zabave.

Več informacij najdete na povezavi: https://kokos.agency ali pa jih obiščete na sedežu podjetja Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje.

Barbara Dimc, tajnik