Pogoji poslovanja

Spletna trgovina Čebelarska Zveze Slovenije 

 

Naročanje in cene

V spletni trgovini poteka naročanje artiklov preko spletne košarice,po telefonu na številki 01/7296-100 ali e-pošta: info@czs.si

Vse cene na straneh so navedene v evrih ter vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Naročila in računi kupcev so shranjeni na sedežu ČZS ter kupcem dosegljivi preko pisnega zahtevka. Zahtevek za dvojnik lahko kupec v pisni obliki pošlje na naslov podjetja.

Načini plačila

Plačilo blaga poteka po priloženi položnici, ki jo kupec dobi ob dobavi blaga. Kupec je dolžen položnico poravnati v osmih dneh od izdaje računa.

Dostava in prevzem

Naročila izdelkov na zalogi, oddana do 14. ure, se običajno obdelajo in odpošljejo isti dan, najkasneje pa v dveh delovnih dneh. Naročila, oddana po 14. uri se običajno obdelajo in odpošljejo naslednji delovni dan, najkasneje pa v štirih delovnih dneh. Dostava se vrši s pogodbenim partnerjem Pošto Slovenije. Stroški dostave se zaračunavajo glede na težo paketa po ceniku.

Zaloga

Če je izdelek prikazan v spletni košarici, pomeni da je izdelek na zalogi. Za večjo količino izdelkov je potrebno predhodno preveriti zaloge pri ČZS.

Vračila blaga

Prejeto blago lahko kupec po dogovoru s ČZS vrne v roku 14 dni od nakupa, kar je razvidno iz računa, Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano in nerabljeno. Vračilo kopnine kupec dobi povrnjeno najkasneje v 5 dneh.

Obrazec za vračilo prenesete tukaj.