Če želite prejemati e-novice ( nasvete, razpise, dogodke, obvestila, oglasna sporočila itd.) s strani Čebelarske zveze Slovenije, izpolnite spodnji obrazec in kliknite gumb Potrdi.

Zaradi prilagoditve novim pravilom, ki jih prinaša evropska Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas prosimo, da preberete informacije v vezi zaščite osebnih podatkov pri Čebelarski zvezi Slovenije ter potrdite ali se strinjate z obdelavo osebnih podatkov.

Z označitvijo polja DA, potrjujete, da lahko Čebelarska zveza Slovenije za namene rednega obveščanja preko e-novic o informacijah, ki jih objavlja na spletni strani Čebelarske zveze Slovenije, obdeluje vaše spodaj vnesene podatke. Tistih podatkov za katere ne dovoljujete obdelave ne vnesete v spodnji obrazec.
Ime in priimek
Naslov
Pošta in kraj
E-pošta
DA, potrjujem obdelavo zgoraj vnesenih osebnih podatkov.
Ta izjava o obdelavi osebnih podatkov je odraz moje resnične volje, podal sem jo prostovoljno ter se zavedam posledic podane izjave.
S klikom na spodnji gumb »POTRDI« potrjujem, da sem seznanjen z možnostjo, da lahko podano dovoljenje o obdelavi osebnih podatkov, ki so bili vneseni, kadarkoli pisno prekličem s preklicem prejemanja informacij objavljenih na spletni strani Čebelarske zveze Slovenije.

Seznanjen sem tudi, da kasnejši preklic te izjave ne vpliva na veljavnost obdelave osebnih podatkov v času veljavnosti dane izjave.

Odjava od prejemanja e-novic lahko odjavite kadarkoli kasneje sami, na dnu posamezne e-novice, ki jo prejmete.