Spletno predavanje Sofinanciranje čebelarske opreme in Racionalizacija sezonske

04.01.2021 9:22:35
Ekonomika
Obveščamo vas, da je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano v petek, 18. decembra, v Uradnem listu objavilo dva javna razpisa za čebelarje, in sicer za oddajo vlog na ukrepu Tehnična pomoč čebelarjem in Racionalizacija sezonske selitve panjev. Skupna višina nepovratnih sredstev znaša do 216.000 evrov.

V ponedeljek 4. januarja 2021 ob 16.00 uri organiziramo predavanje na katerem vam bomo predstavili oba razpisa in izpolnjevanje razpisne dokumentacije. Predavanje bo potekalo preko spletne video konference. Na predavanje se prijavite na spletnem naslovu: https://forms.gle/dpSrAncr29LG1CUw6

Vsi, ki boste potrebovali veljavna potrdila o usposabljanjih in o aktivnem koriščenju sistema SMGO pošljite mail na e-naslov jssc@czs.si. Potrdila bomo poslali zainteresiranim preko elektronske pošte.

V okviru javnega razpisa Sofinanciranje čebelarske opreme so sredstva  razpisa namenjena sofinanciranje nakupa čebelarske opreme, pripomočkov in naprav, iz ukrepa Sofinanciranje čebelarske opreme v programskem letu 2021.
Povezava do razpisa: https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/sofinanciranje-cebelarske-opreme-v-letu-2021/

Predmet javnega razpisa Racionalizacija sezonske selitve panjev so sredstva namenjana za sofinanciranje nakupa novih sredstev za prevoz čebel na pašo iz ukrepa Racionalizacija sezonske selitve panjev v programskem letu 2021.
Povezava do razpisa: https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/racionalizacija-sezonske-selitve-panjev-v-letu-2021/

Rok za oddajo vlog začne teči 6. januarja 2021 z začetkom ob 9. uri in traja do zaprtja javnega razpisa oziroma do 20. aprila 2021.


Nataša Klemenčič Štrukelj