Tečaji za čebelarje začetnike 2023 - zbiranje prijav

11.01.2023 15:24:51
Izobraževanje
Čebelarska zveza Slovenije bo v letu 2023 organizirala predvidoma šest tečajev za čebelarje začetnike. Tečaji bodo tako potekali v/na: Mariboru (praktični del bo omogočen ločeno za udeležence iz Pomurja, Maribor z okolico, Ptuj z okolico itd.), Velenju (praktični del bo omogočen ločeno za udeležence iz Koroške, savinjsko-šaleške doline itd.), Brodeh pri Škofji Loki, Postojni, Višnji Gori in na Brdu pri Lukovici. Interesente vabimo, da se prijavijo na tečaj na njim najbližji lokaciji. Tečaji so namenjeni predvsem prihodnjim čebelarjem in čebelarjem začetnikom, ki čebelarijo manj kot tri leta ter se še niso udeležili tečaja za začetnike, so po možnosti že včlanjeni v čebelarska društva in imajo čebelarskega inštruktorja.
Prijave se začno zbirati v četrtek, 12. januarja 2023 ob 17.00 uri (srednjeevropski čas). Največje število prijav za posamezen tečaj je 50. Ostale prijave bodo uvrščene na čakalni seznam za primer morebitne kasnejše izpraznitve prostega mesta (v našem interesu je, da so tečaji zapolnjeni do konca).
Na tečaj se lahko prijavite, v četrtek, 12. januarja 2023 od 17.00 ure dalje, z izpolnitvijo spletnega obrazca, ki ga za posamezne lokacije lahko odprete v naslednjih povezavah:
Postojna, Zapolnili smo vsa razpoložljiva prosta mesta.
Maribor, zbiranje prijav je zaključeno. Zapolnili smo vsa razpoložljiva prosta mesta.
Brdo pri Lukovici, zbiranje prijav je zaključeno. Zapolnili smo vsa razpoložljiva prosta mesta.
Brode pri Škofji Loki, zbiranje prijav je zaključeno. Zapolnili smo vsa razpoložljiva prosta mesta.
Velenje, zbiranje prijav je zaključeno. Zapolnili smo vsa razpoložljiva prosta mesta.
Višnja Gora (Hiša kranjske čebele), zbiranje prijav je zaključeno. Zapolnili smo vsa razpoložljiva prosta mesta.

Urnik posameznega tečaja bo sporočen pozneje, po uskladitvi s soorganizatorji in izvajalci (potek tečajev bo predvidoma februar-junij 2022). Natančen urnik z datumi in kraji bodo vsi prijavljeni kandidati pred začetkom tečaja prejeli po e-pošti.
VEČ INFORMACIJ SI LAHKO PREBERETE > TUKAJ
Čebelarska zveza Slovenije