Urnik usposabljanj in praktičnih delavnic v decembru 2022

28.11.2022 13:04:30
Izobraževanje
Objavljamo urnik usposabljanj v decembru 2022. Vsa usposabljanja so namenjena vsem slovenskim čebelarjem. Člani ČZS morajo na usposabljanja obvezno prinesti izkaznico ČZS! Pridržujemo si pravico, da iz objektivnih razlogov urnik naknadno spremenimo. Redno spremljajte posodobitve urnika usposabljanj na spletni strani ČZS.
 
Veterinarji VF NVI bodo v decembru v regijskih učnih čebelnjakih izvajali praktične delavnice prikaza zimskega zatiranja varoj. Zemljevid poti do regijskih učnih čebelnjakov je objavljen na spletni strani: https://czs.si/content/E16.
 
POPRAVKI IN DOPOLNITVE URNIKA USPOSABLJANJ do 29. 11. 2022:
POPRAVEK URE: Predavanje Tine Žerovnik na temo Možnosti pridobivanja in črpanja nepovratnih sredstev, ki bo potekalo 8. dec. bo ob 16.00 uri! Prej je bila napačno navedena ura v dopoldanskem času. Lokacija v Čebelarskem centru na Lukovici.
POPRAVEK URE: Spletno videokonferenčno po Zoom predavanje Tine Žerovnik na temo Možnosti pridobivanja in črpanja nepovratnih sredstev, ki bo potekalo 15. dec. bo ob 10.00 uri! Prej je bila napačno navedena ura v popoldanskem času.
POPRAVEK DATUMA: Datumi usposabljanj mag. Lešnikove so zaradi bolniške odsotnosti v urniku popravljeni, v Slovenskem čebelarju pa so objavljeni stari, neveljavni datumi.
 
URNIK USPOSABLJANJ ZA MESEC DECEMBER 2022 IN URNIK PRAKTIČNIH DELAVNIC VF NVI SE NAHAJA V SPODNJI PRILOGI.
 
Čebelarska zveza Slovenije