Urnik usposabljanj in praktičnih delavnic v novembru 2022

26.10.2022 14:41:10
Izobraževanje
Objavljamo urnik usposabljanj v novembru 2022. Vsa usposabljanja so namenjena vsem slovenskim čebelarjem. Člani ČZS morajo na usposabljanja obvezno prinesti izkaznico ČZS! Pridržujemo si pravico, da iz objektivnih razlogov urnik naknadno spremenimo. Redno spremljajte posodobitve urnika usposabljanj na spletni strani ČZS.

Veterinarji VF NVI bodo v novembru in decembru v regijskih učnih čebelnjakih izvajali praktične delavnice prikaza zimskega zatiranja varoj. Zemljevid poti do regijskih učnih čebelnjakov je objavljen na spletni strani: https://czs.si/content/E16.
 
POPRAVKI IN DOPOLNITVE URNIKA USPOSABLJANJ do 23. 11. 2022:
PRELOŽITEV PREDAVANJA: Izobraževanje z naslovom Zimsko zatiranje varoj s praktičnim prikazom, dne 25.11.2022 ob 16. uri, v Regijskem učnem čebelnjaku v Kočevju, zardi odsotnosti predavateljice odpade. Nadomestni termin bo javljen naknadno. Hvala za razumevanje.
PRELOŽITEV PREDAVANJA: Predavanje predvideno za 10. november na temo Možnosti pridobivanja in črpanja nepovratnih sredstev v Več namenski dom na Trebelnem, Trebelno 19, Trebelno se zaradi bolezni PRELOŽI NA KASNEJŠI DATUM. Nadomestni termin je ponedeljek, 12. december 2022 ob 17.00 uri. Kraj in ura ostajata nespremenjena.

URNIK USPOSABLJANJ ZA MESEC NOVEMBER 2022 IN URNIK PRAKTIČNIH DELAVNIC VF NVI SE NAHAJA V SPODNJIH PRILOGAH.
 
Čebelarska zveza Slovenije

 
Pojasnilo glede urnika usposabljanj in naknadnih sprememb urnika
Obveščanje glede usposabljanj ČZS, tudi urnika usposabljanj za tekoči mesec, poteka po več poteh, t.j. v Slovenskem čebelarju, na spletni strani ČZS in e-čebelarju. Pridržujemo si pravico, da iz objektivnih razlogov urnik naknadno spremenimo. Ker lahko po izidu številke Slovenskega čebelarja pride do sprememb urnika je nujno, da pred udeležbo na usposabljanju preverite morebitne spremembe urnika na spletni strani ČZS, ki omogoča ažurno obveščanje in je naš glavni kanal obveščanja. Pomožni način obveščanja poteka preko administrativne aplikacije e-čebelar. Uporabnikom le te prav tako svetujemo preverjanje spletne strani ČZS za morebitne spremembe urnika ali tipkarskih napak, do katerih lahko pride zaradi vnosa podatkov v aplikacijo in se zanje opravičujemo. Člani ČZS morajo na usposabljanja obvezno prinesti izkaznico ČZS zaradi elektronskega evidentiranja prisotnosti!
Marko Borko, svetovalec za izobraževanje in usposabljanje