​Usposabljanje apiterapevtk in apiterapevtov devete generacije

30.06.2022 11:28:48
Izobraževanje
Sprejemamo prijave za usposabljanje apiterapevtk in apiterapevtov, ki bo potekalo od 5. novembra 2022 do 28. oktobra 2023 v Mariboru. Pogoji za pristop k usposabljanju so končana srednja šola, znanje dela z računalnikom in, če nimate izkušenj v čebelarstvu, vsaj začetni tečaj čebelarstva, ki ga zagotovimo hkrati z usposabljanjem. Usposabljanje se bo izvajalo ob sobotah in nedeljah po urniku, ki je objavljen na spletni strani ČZS in ČZDŠ. Obsega 90 ur teoretičnega in 90 ur praktičnega usposabljanja v delavnicah.

Prijavnice, ki jih najdete v priponki pod objavo, izpolnite in pošljete na naš naslov (tajnistvo@czds.si ali na pusnik.vlado@gmail.com). Prijavnice potrdimo in jih prejmete na svoj e-naslov takoj po evidenčni prijavi, kjer morajo biti navedeni podatki: priimek, ime, kraj stalnega bivališča, telefonska številka in elektronski naslov.

Potrditev je po plačilu prvega obroka lastne udeležbe stroškov usposabljanja, ki ga lahko poravnate v treh obrokih: do konca oktobra, do konca januarja, do konca aprila. Število udeležencev je omejeno na 40, vrstni red je odvisen od tekoče številke potrditve. Za podrobne informacije smo vam na voljo tudi na številki: 041/610 110 po 19. uri zvečer.

V priponki pod to objavo najdete tudi program in urnik tečaja za apiterapijo.
                                                                                                Predsednik Sekcije apiterapevtov Slovenije pri ČZDŠ
                                                                                                Vlado Pušnik