Marčevski urnik spletnih predavanj – webinarjev ČZS

11.03.2021 12:58:29
Izobraževanje
Objavljamo urnik spletnih predavanj – webinarjev ČZS. Vsa usposabljanja so namenjena vsem slovenskim čebelarjem. Na posamezen webinar se lahko prijavite v spletnem obrazcu na povezavi pri posameznem webinarju. Za izvedbo posameznega webinarja mora biti prijavljenih najmanj 30 oseb. Na posamezen webinar lahko sprejmemo do 100 oseb. Če bo zanimanje večje, bo manjšem časovnem razmiku razpisan dodaten termin, zato redno spremljajte posodobitve urnika usposabljanj na spletni strani ČZS. Iz objektivnih razlogov bo urnik lahko naknadno spremenjen in dopolnjen. Vse spremembe in posodobitve bodo objavljene na naši spletni strani www.czs.si. Navodilo za uporabnike webinarjev Čebelarske zveze Slovenije se nahaja v prilogi na dnu obvestila. Ob vstopanju v Zoom morate obvezno vpisati veljaven elektronski naslov ter ime in priimek (uradno). Brez teh podatkov ne moremo zabeležiti udeležbe v sistem vodenja evidence o opravljenih usposabljanjih!
 
POPRAVKI IN DOPOLNITVE URNIKA USPOSABLJANJ do 11. 3. 2021

SPREMEMBA TERMINA: Obveščamo vas, da je predavanje Izobraževanje o zdravstvenem varstvu čebel za čebelarje začetnike, načrtovano za 9.3. 2021, prestavljeno na sredo, 24.3.2021 ob 17.00.
DODATNO PREDAVANJE: V urniku je razpisano dodatno predavanje 17. marca ob 16.00 uri Suzane Skerbiš, dr. vet. med. na temo Obvladovanje varoze v obalnokraški in notranjsko – primorski  regiji v letu 2021.
DODATNO PREDAVANJE: V urniku je razpisano dodatno predavanje 18. marca ob 9.00 uri dr. Petra Kozmusa na temo Vzreja matic in ohranjanje kranjske čebele.
SPREMEMBA DATUMA: Predavanje dr. Andreje Kandolf Borovšak se iz 16. marca prestavi na 18. marec.
 
Za morebitne naknadne popravke in dopolnitve prosimo spremljajte popravke, ki bodo vneseni v to obvestilo.
 
URNIK USPOSABLJANJ ZA MESEC MAREC 2021 SE NAHAJA V SPODNJI PRILOGI.
 
Čebelarska zveza Slovenije