Poziv vsem ljudem z dobrim srcem - pomagajmo po svojih močeh

05.09.2021 21:09:18
Predsednik
Še 5 dni do dobrodelnega pohoda, poziv vsem ljudem z dobrim srcem - pomagajmo po svojih močeh z donacijo Zvezi paraplegikov Slovenije za čebelarje invalide!
V preteklem letu smo čebelarji pokazali kaj pomeni solidarnost, kaj nam pomeni pomagati drugim … lani smo tako pomagali kolegom iz Hrvaške ob potresu, pomagali domovom za starejše ob začetku Covid 19 in pomagali »sladkorčkom« … za vse skupaj smo zbrali več kot 60.000 evrov. Pokazali smo veliko srce in še enkrat hvala vsem.
V petek in soboto 10. in 11. septembra ČZS organizira dobrodelni Glavarjev pohod od Komende do Lanšpreža. Letos je Glavarjevo leto… zato bomo s pohodom simbolično povezali Komendo, rojstni kraj Glavarja, in Lanšprež, kjer je Glavarjev grob. Pohod bo dobrodelne narave … ponovno bomo z zbiranjem sredstev pomagali ranljivejšim in pokazali, da je čebelarjem mar tudi za druge, da imamo veliko srce in da znamo pomagati tudi takrat, ko nam je čebelarjem ob izredno slabi letini zelo težko.
Spoštovani vsak evro šteje, pomagajte če lahko, ni pomembna višina donacije, pomembno je , da stopimo skupaj in pokažemo zavedanje, da so v družbi ranljivejše skupine, ki jim z našim prispevkom pokažemo, da jih opazimo in da nam je mar zanje. … v svojem imenu in imenu Zveze paraplegikov Slovenije HVALA!
Sredstva se zbirajo na TRR ČZS: SI56 03186-1002214727 , SKLIC: 10092021, namen Glavarjev pohod.

Boštjan Noč, predsednik ČZS