V Turčijo po kongres Celje 2021 in po podpredsednika Apimondie!

28.09.2017 12:22:27
Predsednik
Danes se delegacija ČZS odpravlja na 45. kongres APIMONDIA v Istanbul v Turčijo. V okviru kongresa kandidiramo za pridobitev 47. kongresa Apimondia v Slovenijo, v Celje, poleg tega sem sam kandidat za mesto podredsednika Apimondije. V tem kontekstu ima ČZS na razstavi ApiEXPO razstavni prostor na katerem bomo promovirali kandidaturi in Slovenijo v širšem smislu. Na stojnici se bodo poleg ČZS predstavili vzrejevalci matic, STO, Aritours, MKGP in občina Celje. Verjamem, da bo glavna atrakcija na našem razstavnem prostoru paviljon Čebelji svet. 
V nedeljo popoldan bomo organizirali Slovenski dogodek na katerem bomo podrobneje predstavili kandidaturo Slovenije za organizacijo kongresa Apimondia leta 2021. Ob tem bomo predstavili tudi knjigo No Bees, No Life in tujim prisotnim avtorjem podelili brezplačen izvod. Veseli smo, da se nam bo na kongresu v nedeljo in torek pridružil tudi minister MKGP mag. Dejan Židan in nam pomagal pri pridobitvi kongresa. 
Naredili bomo vse kar je v naši moči, da Slovenijo čim bolje predstavimo na kongresu in da se domov vrnemo z doseženimi cilji!
dr. Peter Kozmus
 
https://www.facebook.com/peter.kozmuskis/posts/2012953215606936?pnref=story