Od česa je odvisno zdravje čebel? Kateri so glavni povzročitelji izgub čebel

01.09.2020 18:46:38
Izobraževanje
Od česa je odvisno zdravje čebel? Kateri so glavni povzročitelji izgub čebeljih družin? Vabljeni na ApiSlovenijo v malem.
 
Osrednja predavateljica bo dr. Fani Hatjina, direktorica Znanstvenega inštituta za raziskovanje živali RIAS, oddelka za čebelarstvo, Helenske kmetijske organizacije Demeter iz Grčije in predsednica znanstvene komisije za zdravje čebel pri Apimondiji.

Na strokovnem posvetu bodo sodelovali tudi slovenski predavatelji.

ApiSlovenija v malem bo potekala 12. septembra 2020 v Sončni dvorani ob Osnovni šoli Janka Kersnika na Brdu Pri Lukovici. Ker je število mest omejeno, vse lepo prosimo, da si svoje mesto rezervirate pravočasno, tako da posredujete vaše ime in priimek ter telefonsko številko ga. Ines Zajc Žunič na e- naslov ines.zunic@czs.si

Podrobnejši program je objavljen na spletni strani ČZS
http://www.czs.si/Admin/load.php?sif_ob=2&sif_file=objave_podrobno_czs&sif_parent=11050

Pripravljamo tudi bogat spremljevalni program in zaključek dobrodelnega pohoda »Korak zase, korak za sladkorčke«.
 
Se vidimo v soboto 12. septembra 2020 na Brdu pri Lukovici!Prosimo vas, da na dogodek pridete zgolj zdrave osebe, da upoštevate priporočeno fizično razdaljo med ostalimi obiskovalci (vsaj 1,5 m), skrbite za higieno rok in kašlja. Na dogodku je potrebno nositi zaščitno masko, potrebno pa se je držati tudi ostalih higienskih priporočil NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-19.