Certificiranje ponudnikov čebelarskega turizma


Čebelarska zveza Slovenije si prizadeva za razvoj in uveljavitev čebelarske turistične ponudbe, ki postaja redna ponudba slovenskega turizma.

 

V ta program se lahko vključijo vsi zainteresirani čebelarji, ki se že ukvarjajo s čebelarsko turistično ponudbo in tudi tisti, ki to načrtujejo.

 

V letošnjem letu nadaljujemo s programom certificiranja ponudnikov čebelarskega turizma. V ta program se lahko vključijo vsi zainteresirani čebelarji, ki se že ukvarjajo s čebelarsko turistično ponudbo in tudi tisti, ki to načrtujejo.

 

Za vse zainteresirane čebelarje - ponudnike čebelarskega turizma vabimo, da na naslov ČZS posredujejo predpisano pisno izjavo o sodelovanju v programu certificiranja ponudnikov čebelarskega turizma, do vključno 1. maja 2018. Za več informacij smo vam na voljo na e- naslovu: matej.mandelj@czs.si .

Pisna izjava

Sekcija ponudnikov apiturizma pri ČZS
Z odločitvijo, da pristopite v sistem certificiranja ponudnikov čebelarskega turizma, pridobite pravico, da se z vašo ponudbo predstavite na spletni strani www.apiturizem.si . Za te potrebe bomo potrebovali vaš opis ponudbe in slikovni material. Tisti, ki že imate predstavitev na spletni strani, jih prosim preglejte in podajte morebitne popravke.
 
Če pa se odločite, da se včlanite še v Sekcijo ponudnikov apiturizma pri ČZS, potem pa vam ob poravnanju 70€ članarine, pripada tudi predstavitev na angleški podstrani spletne strani www.apiturizem.si. Vaša dolžnost je le, da nam dostavite prevod vaše predstavitve.
 
Sekcija ponudnikov apiturizma pri ČZS je bila ustanovljena leta 2016, saj smo ugotovili, da le združeni ponudniki s predstavniki, ki jih zastopajo, lahko nastopajo kot sogovorniki z državo, Slovensko turistično organizacijo in turističnimi agencijami. Na ta način smo začeli pogovore z STO in si izborili, ter skupaj z njimi oblikovali brošuro, ki predstavlja čebelarski turizem in katero STO deli po vseh sejmih, kjer so prisotni. Na tej brošuri ni izpostavljen noben ponudnik posamezno, je pa izpostavljena naša spletna stran, ki pa ravno zaradi tega mora ŽIVETI in biti AKTUALNA. Sekcija skrbi za urejanje spletne strani in tudi izobraževanje ponudnikov čebelarskih turizmov.

Arhiv objave