Nadaljevalni tečaji za čebelarje začetnike

15.05.2020 15:44:51
Izobraževanje
ČZS razpisuje več samoplačniških nadaljevalnih tečajev za čebelarje začetnike, ki bodo potekali predvidoma junija 2020 v primeru, da bodo preventivni ukrepi države za zajezitev epidemije covida-19 sproščeni do te mere, da bo izvedba mogoča. Tečaji bodo organizirani na različnih lokacijah po Sloveniji pod vodstvom predavateljev Braneta Borštnika, Štefana Šemna, Marije Sivec in Vladimirja Fajdige.
Tečaj obsega osem šolskih ur praktičnega usposabljanja, razdeljenih na dva dela po štiri šolske ure. Potrdilo o udeležbi na tečaju bodo prejeli samo tisti slušatelji, ki se bodo udeležili vseh osmih ur izobraževanja. Na njem se boste seznanili s čebelarsko opremo in pristopom k čebelam, z oceno moči in urejanjem čebelje družine, izdelavo narejencev in ometencev, oskrbo rojev in izrojencev, s tehnologijo pridelave čebeljih pridelkov ter pripravo čebelje družine na prezimovanje.
Cena tečaja je za člane ČZS 100,00, za nečlane 110,00 EUR/osebo. Prijave za posamezno lokacijo tečaja se zbirajo preko spletnega obrazca na tej >>>povezavi. Prijave zbiramo do vključno srede 27. maja 2020. Na voljo je največ 15 prostih mest za posamezno izvedbo, zato pohitite s prijavo in plačilom! Podatke za plačilo bomo posredovali ob zaključku zbiranja prijav, ko bo znanega več glede ukrepov in smernic države in če se je prijavilo zadostno število oseb. Podatke za plačilo vam bomo posredovali na e-naslov, ki ga boste vpisali ob prijavi. Prijava je potrjena s plačilom. Rok za plačilo bo do 2. junija 2020. Natančen urnik s podrobnejšim opisom poteka bodo vsi prijavljeni kandidati, ki bodo plačili tečajnino, prejeli po e-pošti pred začetkom tečaja. V primeru, da ne bo dovolj prijav, v primeru slabega vremena ali preventivnih ukrepov države, ki ne bi dopuščali izvedbe, se posamezen termin odpove pred izvedbo in povrne denar.
ČZS