Delavnica medena masaža

06.10.2017 12:25:08
Varna hrana
Na voljo je še nekaj prostih mest za delavnico medena masaža.

Osem urno delavnico bo vodil priznani strokovnjak- apiterapevt Miljen Bobić, ki deluje na področju zdravilstva (Heilpraktiker) v Nemčiji. Na delavnici bo predstavil medeno masažo, povedal način in učinke masaže ter masažo tudi praktično prikazal. Če bo dovolj prijavljenih, bo cena za udeležbo na delavnici 100 €.
Delavnica bo potekala v soboto 11.11., če bo dovolj prijavljenih tudi v ponedeljek 13.11.2017, prostorih Thermane v Laškem.
 
Pohitite s prijavo, ker je število mest omejeno. Prijave na elektronski naslov: andreja.kandolf@czs.si, ali 040 436 514 do 10.10.2017.

Kaj je medena masaža?
Medena masaža poživlja in razstruplja. Posebnost masaže je kombinacija zdravilne moči medu s posebnimi ročnimi tehnikami.  Med deluje kot piling, odpre pore kože, jo neguje in obnavlja celice. Preko kapilar vstopi v krvni obtok in stimulira krvni obtok. Z masažo odstranimo stare odmrle celice in strupene snovi iz telesa. Tehnika deluje v skladu z načeli akupresure in spodbudi vse vitalne akupresurne točke na hrbtu.

Medena masaža sprošča in pomirja, krepi imunski sistem, uravnava prebavo in sprošča mišice. Še posebej se priporoča v primeru nespečnosti, izčrpanosti, kardio-voskularnih težav in depresiji.

Andreja Kandolf B.