Delavnica medena masaža

18.09.2017 15:17:27
Varna hrana
Čebelarska zveza Slovenije bo v novembru organizirala delavnico medene masaže. Osem urno delavnico bo vodil priznani strokovnjak- apiterapevt, ki deluje na področju zdravilstva (Heilpraktiker) v Nemčiji. Na delavnici bo predstavil medeno masažo, povedal način in učinke masaže ter masažo tudi praktično prikazal. Če bo dovolj prijavljenih, bo cena za udeležbo na delavnici 100 €.

Da bomo delavnico lažje organizirali, prosimo zainteresirane za udeležbo na delavnici, da to sporočijo na elektronski naslov: andreja.kandolf@czs.si, ali 040 436 514 do petka 22.9.2017.

Kaj je medena masaža?

Medena masaža poživlja in razstruplja. Posebnost masaže je kombinacija zdravilne moči medu s posebnimi ročnimi tehnikami.  Med deluje kot piling, odpre pore kože, jo neguje in obnavlja celice. Preko kapilar vstopi v krvni obtok in stimulira krvni obtok. Z masažo odstranimo stare odmrle celice in strupene snovi iz telesa. Tehnika deluje v skladu z načeli akupresure in spodbudi vse vitalne akupresurne točke na hrbtu.
Medena masaža sprošča in pomirja, krepi imunski sistem, uravnava prebavo in sprošča mišice. Še posebej se priporoča v primeru nespečnosti, izčrpanosti, kardio-voskularnih težav in depresiji.

Andreja Kandolf B.