Vabilo na strokovno razpravo o pridobivanju izkopanca

10.05.2017 15:04:37
Varna hrana
Edinstvena hrana za čebele in ljudi- čebelji kruhek - vabljeni na okroglo mizo
 
Med čebeljimi pridelki je še najmanj poznan izkopanec. Zahtevnejša in težavna pridelava pa vplivata na to, da ga na tržišču skoraj da ni. Da čebelarji spoznate prednosti izkopanca in načine pridelave ter skladiščenja in uporabe Vas vabimo, da se udeležite okrogle mize, ki bo potekala v četrtek 18. maja 2017 na sedežu Čebelarske zveze Slovenije, Brdo pri Lukovici 8 s pričetkom ob 16.00 uri. Podrobneje bo svoj način pridelave in uporabo izkopanca predstavil gospod Vlado Pušnik, v praktični delavnici pa si bomo tudi ogledali strojno pridobivanje izkopanca. Vabimo tudi čebelarje, ki se s pridelavo izkopanca že ukvarjajo, da predstavijo svojo prakso in izmenjamo mnenja glede njegove pridelave. Vse, ki bi želeli, da izkopanec v bodoče postane del vaše ponudbe vas vabimo, da se nam pridružite. Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da svoj prihod predhodno sporočite na naslov natasa.lilek@czs.si ali na telefonsko številko 040- 436 -519.
Vljudno vabljeni!
                                                               
Nataša Lilek, svetovalka JSSČ za zagotavljanje varne hrane